Nieuwe vestiging Den Haag

Nieuwe vestiging Den Haag

Per 1 januari 2016 is Stichting Belastingwinkel Rotterdam actief in Den Haag.

SBR is 40 jaar geleden begonnen met het helpen van minvermogenden in Rotterdam. Wij merkten dat er in Den Haag veel vraag is naar gratis fiscale dienstverlening. Daarom zijn wij met een enthousiast team van vrijwillige studenten fiscale economie en recht naar Den Haag verhuisd om deze doelgroep van hulp te voorzien.

Wij zijn op maandagavond tussen 18.00 en 20.00 te vinden op de Prinses Margrietplantsoen 25 (WTC Den Haag) op de 3e verdieping.

Afspraak maken?

Wij helpen u alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken door te bellen naar: 0623525181. Helaas zijn wij niet iedere werkdag bereikbaar. Bij geen gehoor verzoeken wij u vriendelijk een voicemail in te spreken, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Waarom WTC Den Haag?

WTC Den Haag is een multifunctioneel en toonaangevend complex. Hierdoor is het van alle moderne faciliteiten voorzien en een herkenningspunt voor veel mensen in de regio. WTC Den Haag wilt graag een maatschappelijke functie vervullen als centrum voor regionaal Den Haag en denkt hier onder meer met de dienstverlening van SBR in te voorzien.

Daarnaast is WTC Den Haag goed te bereiken per tram (3 en 4), metro (Metro E uitstappen bij Laan van NOI) of bus vanuit het centrum (ca. 5 min).

WTC..

Leave a Reply

Naar landingspagina