fer 4.0

Beste medewerker,

Mijn naam is Ferdinand Vos, 21 jaar, derdejaars student Fiscale Economie en Commissaris Externe Betrekkingen. Namens Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR) onderhoud ik het contact met al de sponsoren die de SBR rijk is. De afgelopen zomer heb ik gesproken met de sponsoren om zoveel mogelijk leuke en leerzame evenementen te kunnen aanbieden.

Bij de Belastingwinkel kan ik een groep in de samenleving helpen waar studenten zich niet altijd bewust van zijn. Als Commissaris Extern heb ik de ambitie om ook bedrijven en instellingen te betrekken bij het werk van onze stichting en hen in de gelegenheid te stellen in contact te komen met enthousiaste en deskundige fiscalisten in opleiding.

Ondertussen ben ik zelf ook een derdejaars medewerker bij de SBR. De vestiging in Den Haag staat komend jaar onder mijn leiding, samen met mijn groepsleiders zullen wij de SBR vertegenwoordigen in de stad achter de duinen. Tevens zal ik de aangifte dag in Den Haag (ADDH) organiseren samen met de ADDH commissie.

Naast de activiteiten van de SBR ben ik in mijn vrije tijd te vinden op de golfbaan. Komend jaar zal ik in het tweede team van mijn vaste golfclub spelen.

Met vriendelijke groet,

Ferdinand Vos
Commissaris Externe Betrekkingen 2019-2020

Naar landingspagina