Joey

Beste medewerker,

Mijn naam is Joey Poot, 21 jaar oud en ik mag dit jaar de positie van Commissaris Opleidingen binnen het 45stebestuur van de Stichting Belastingwinkel Rotterdam vervullen. Mijn taak binnen het bestuur is het verzorgen van een goed opleidingsniveau van onze medewerkers. Door middel van diverse trainingsavonden die ik samen met de Opleidingscommissie organiseer, ga ik ervoor zorgen dat onze medewerkers ook dit jaar weer foutloze aangiftes voor onze cliënten invullen. Daarnaast behandel ik de lastigere aangiftes en zorg ik dat ook deze goed worden afgehandeld.

Naast mijn bestuurswerkzaamheden hoop ik dit jaar mijn bachelor Fiscale Economie af te ronden. Ook ben ik aan het begin van dit collegejaar werkzaam bij een belastingadvieskantoor op de afdeling Transfer Pricing, waar vooral de economische aspecten van mijn kennis tot hun recht komen. Mijn interesse voor de fiscaliteit kan ik kwijt in mijn werkzaamheden als Commissaris Opleidingen, waar ik uitdagende casussen over de eigen woning, lijfrentes en kapitaalverzekeringen mag uitzoeken en oplossen. Daarnaast zorg ik samen met de Opleidingscommissie voor de organisatie van de diverse trainingsavonden, waarbij de fiscale basiskennis van onze medewerkers (nog eens) zal worden bijgespijkerd. Ook zorgen wij voor het bijwerken van de Syllabus die als leidraad bij de aangiftes gebruikt zal worden.

Vanaf mijn tweede studiejaar ben ik binnen SBR actief geworden, voornamelijk door het bijwonen van onze vestigingsavonden op de vestiging Blaak. Dit jaar zal ik Blaak echter (gedeeltelijk) gaan inruilen voor mijn nieuwe vestiging Zuid, waar ik als vestigingsleider zal fungeren.

In mijn tweede jaar bij SBR ben ik naar meer en meer activiteiten buiten de vestigingsavonden gekomen, zoals de actieve ledenborrel en de eindactiviteit naar Keulen. Voor mijn vervolgstap binnen de stichting hoefde ik niet lang na te denken: ik besloot te solliciteren voor de functie van Commissaris Opleidingen!

Ik zie dit jaar vol vertrouwen tegemoet en hoop dit jaar veel mensen te helpen met hun fiscale problemen! Als laatste puntje wil ik iedereen van harte aanbevelen om actief te worden of te blijven binnen de mooiste stichting van Rotterdam en omstreken!

Mocht je nog vragen hebben dan ben ik via info@belastingwinkelrotterdam.nlbereikbaar of spreek mij persoonlijk even aan als je me ziet op een van de borrels, vestigingsavonden of op de uni! Daarnaast ben ik regelmatig op onze kamer J5-03 te vinden.

Met vriendelijke groet,

Joey Poot
Commissaris Opleidingen 2019-2020

Naar landingspagina