TOP Tax Traineeship

Innovaties en technologie wisselen elkaar in razend tempo af, waardoor het fiscale beroep aan verandering onderhevig is. Het TOP Traineeship speelt niet alleen in op het veranderende beroep van fiscalist, maar geeft jou ook de kans om te ontdekken welk team het beste bij je past. Kiezen voor een bepaalde specialisatie binnen Deloitte sluit de anderen niet uit. Vanuit deze gedachte is Deloitte Tax & Legal gestart met het TOP Traineeship.

Alle startende fiscalist bij Deloitte stroom je in binnen het Deloitte TOP Traineeship, wat inhoudt dat je in 3 periodes van 8 maanden binnen 3 verschillende teams werkzaam bent. Kortom, een uniek en op maat gemaakt traject, waarbij je de kans krijgt om kennis te maken met meerdere teams binnen Deloitte.

Jouw job binnen de afdeling Global Employer Services

Binnen de afdeling Global Employer Services duik je in de wereld van advisering aan (internationale) bedrijven over alles wat te maken heeft met de factor arbeid. Deze dienstverlening bestaat uit drie hoofdpijlers:

  • Mobility: advisering en begeleiding van internationale uitzendingen van werknemers;
  • Rewards: advisering over loonbelasting/pensioen/sociale zekerheid/TCF/process vraagstukken;
  • Talent: advisering over beloningsbeleid, executive en equity compensation, HR analytics, (global) talent strategy.

Als Tax Trainee binnen de afdeling Global Employer Services geef je bijvoorbeeld advies over (internationale) loonbelastingvraagstukken, doe je due diligence-onderzoek bij bedrijfsovernames en schrijf je mee aan aandelen- en optieplannen. Je wordt betrokken bij het runnen van internationale expat engagements en denkt mee met klanten over het verbeteren van hun payrollprocessen. Bij GES ben je direct in contact met de klant, de autoriteiten en het internationale Deloitte netwerk. De afdeling loopt binnen Deloitte voorop als het gaat om innovatie, Data Analytics en gebruik van ‘tooling’ en technologie in het aanbieden van diensten.

Beschik jij over de juiste kwaliteiten?

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Om in aanmerking te komen voor het TOP Tax Traineeship, voldoe jij in ieder geval aan de volgende criteria:

  • Je bent afgestudeerd voor de Universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en hebt 0-1,5 jaar werkervaring;
  • Je hebt je op persoonlijk gebied ontwikkeld. Bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage ervaring, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

What’s in it for you?

Je bent regisseur van je eigen carrière. In samenspraak met jou bekijken we in welke teams je werkzaam zult zijn. Dit biedt een geweldige kans om je in de eerste 2 jaren breed te ontwikkelen en te ontdekken waar jouw kracht en ambities liggen. Doordat je als Tax Trainee in 3 periodes van 8 maanden in verschillende teams werkt, bouw je in korte tijd een groot netwerk op binnen Deloitte.

Jouw carrière

Deloitte heeft de grootste Tax-praktijk van de ‘big 4’ belastingadvieskantoren. Er werken in Nederland binnen het specialisme Tax ongeveer 850 medewerkers. Tax is gestructureerd in drie disciplines met elk zijn eigen expertise: Global Business Tax, Indirect Tax en Global Employer Services.

We vinden het belangrijk dat ons talent zich blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Hiervoor bieden we je alle mogelijkheden zoals de NOB opleiding, de New Hire Week en Tax Summer Schools. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learning programma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon en een uitstekende pensioenregeling.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Klik hier om te solliciteren!

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Leoni Boer op telefoonnummer +31 (0)88 288 64 85.

Naar landingspagina