De Aangifte Dag Den Haag

Als gevolg van het succes van de Landelijke Aangifte Dag in Rotterdam, waarop ruim 400 Rotterdammers worden geholpen met hun aangifte inkomstenbelasting, is in 2014 voor het eerst geprobeerd dit succes te evenaren in Den Haag. Sinds haar start is het evenement uitgegroeid tot een van de grootste van de SBR, waar honderden Hagenaren terecht kunnen voor hulp bij hun belastingaangifte.

Studenten fiscaal recht en fiscale economie van (met name) de Erasmus Universiteit Rotterdam reizen deze dag af naar de Centrale Bibliotheek van Den Haag, om hun kennis in de praktijk te kunnen brengen en zoveel mogelijk mensen bij te staan.

Belangrijk: wij helpen alleen mensen met een inkomen van maximaal €35.000 per jaar. Ook ondernemers met een eigen bedrijf kunnen wij helaas niet helpen.

Dit jaar vindt de Aangifte Dag Den Haag plaats op 21 maart in de Centrale Bibliotheek van Den Haag. Om een afspraak te maken kunt u het eenvoudigste hieronder uw gegevens invullen. Daarnaast zijn er belavonden, waarop u telefonisch een afspraak kan maken op de volgende dagen:

  • maandag 10 februari
  • maandag 17 februari
  • maandag 24 februari
  • maandag 2 maart
  • maandag 9 maart
  • maandag 16 maart

U kunt ons bereiken tussen 18.00 en 20.00 uur via telefoonnummer 010-408 27 84 .

 

Hoe werkt het aanmelden precies?

De aangifte dag vindt plaats in de Centrale Bibliotheek Den Haag en werkt als volgt: U dient een afspraak te maken voor de aangifte dag om gratis te kunnen worden geholpen in de Centrale Bibliotheek. Deze afspraak kunt u via onderstaand formulier op deze website inplannen. Hierbij klikt u op de datum (21 maart) en selecteert u de gewenste tijd dat u geholpen wilt worden. Vervolgens vult u de vereiste gegevens in en klikt u op “Reserveren”.

Nadat u de afspraak heeft ingepland ontvangt u binnen enkele minuten hiervan een bevestiging per email. De email kan mogelijk in u spamfolder terecht komen!

Let op! Heeft u reeds telefonisch of via het oude formulier een afspraak gemaakt? Vul dan onderstaand formulier NIET nogmaals in. U krijgt binnenkort namelijk een tijd toegewezen. 

Naar landingspagina