Landelijke Aangifte Dag Rotterdam

Op zaterdag 10 april 2021 organiseert de Belastingwinkel Rotterdam weer de Landelijke Aangifte Dag en dit jaar zal deze dag plaatsvinden op het Libanon Lyceum aan de Mecklenburglaan! Vanwege het coronavirus zal deze dag dit jaar in een ander jasje worden gestoken, maar het doel blijft natuurlijk om Rotterdammers (en omstreken)  gratis te helpen bij het invullen en indienen van hun aangifte inkomstenbelasting 2020. Deze hulp wordt verleend door vrijwilligers van Stichting Belastingwinkel Rotterdam. Alle vrijwilligers zijn studenten fiscaal recht of fiscale economie aan (met name) de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Bent u de afgelopen 3 jaar al op de LAD geweest? Dan krijgt u vanzelf een uitnodiging in de brievenbus!

Wilt u voor het eerst naar de LAD komen? Lees dan onderstaande instructie over hoe u zich aan kunt melden!

Wij hopen u  ook deze editie weer gratis en coronaproof van dienst te kunnen zijn!

Hoe werkt het aanmelden precies?

De aangifte dag vindt plaats op het Libanon Lyceum op de Mecklenburglaan en werkt als volgt. U dient een afspraak te maken voor de aangifte dag om geholpen te worden met uw aangifte inkomstenbelasting. Deze afspraak kunt u vanaf maandag 8 maart op deze website inplannen.

Mocht u vragen hebben of problemen ondervinden met het formulier, dan kunt u ons ook bellen. Wij houden wekelijks een belavond, waarop u telefonisch een afspraak kunt maken. De belavonden vinden plaats op de volgende dagen:

  • maandag 8 maart 18:00 tot 20.00 uur
  • maandag 15 maart 18:00 tot 20.00 uur
  • maandag 22 maart 18:00 tot 20:00 uur
  • maandag 29 maart 18:00 tot 20.00 uur
  • maandag 5 april 18:00 tot 20.00 uur

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 – 57 13 93 56. Wanneer u naar dit nummer belt, krijgt u geen gehoor en zult u bij de voicemail uitkomen. U zult kort daarna door ons worden teruggebeld op een anoniem nummer.

Belangrijk: wij helpen alleen mensen met een inkomen van maximaal €35.000 per jaar. Ook ondernemers met een eigen bedrijf kunnen wij helaas niet helpen.

Wij hopen u graag te zien op zaterdag 10 april in het Libanon Lyceum op de Mecklenburglaan 49 in Rotterdam!

Naar landingspagina