Veel gestelde vragen

Wij hebben in ieder geval een identiteitsbewijs en een jaaropgave van uw inkomen nodig. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet helpen. Kijk voor een compleet overzicht op de ‘Wat moet ik meenemen’-pagina.

Wij helpen mensen met een inkomen tot €35.000 (per persoon per jaar) in Rotterdam en omstreken. Verdient u meer, dan behoort u niet tot onze doelgroep. Verder kunnen wij helaas geen ondernemers helpen.

Nee, we helpen alleen de onvermogende met een loon, pensioen of uitkering. Heeft u een eigen bedrijf, dan is het aan te raden om een boekhouder te nemen.

We hebben vijf vestigingen verspreid over Rotterdam (Blaak, Oude Noorden, Lage Land, Centrum-Middelland en Zuid) en één vestiging in Den Haag. Kijk hier voor meer informatie over de precieze locaties.

De openingstijden zijn afhankelijk van de vestiging. Voor een afspraak kunt u bellen met de vestiging zelf; hierbij zal ook worden verteld wanneer de eerstvolgende vestigingsavond is. Klik hier voor contactinformatie.

Indien u een aanmaning heeft gehad is het van belang zo snel mogelijk een afspraak te maken bij een van onze vestigingen. Vermeld hierbij dat de aangifte binnen een week gedaan moet zijn. Wanneer er niet binnen een week een vestigingsavond is, dient u een mailtje naar info@belastingwinkelrotterdam met als titel ‘aanmaning’, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen.

Kijk nog eens goed rond op de site. We hebben op de homepagina ook een zoekfunctie staan waar u trefwoorden in kunt vullen. Als u uw antwoord niet heeft gevonden, kunt u een mailtje sturen via het contactformulier of bellen naar 010-408 27 84 (enkel bereikbaar op maandag tussen 11.00 en 15.00 uur), dan proberen we u zo spoedig mogelijk verder te helpen.

Naar landingspagina