WAT DOEN WE

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam verleent gratis fiscaal advies aan minder vermogenden in Rotterdam en omstreken. Deze hulp varieert van het doen van de aangifte inkomstenbelasting en de bezwaar- en beroepsprocedures tot problemen met kwijtscheldingsverzoeken en buitenlands inkomen. Bel met een van onze vestigingen voor het maken van een afspraak.

 

Verder hebben we nog twee grote landelijke aangiftedagen, waar we op een zaterdag honderden aangiftes tegelijk invullen. De aangiftedag in Rotterdam (LAD) zal dit jaar op zaterdag 10 april 2021 plaatsvinden op het Libanon Lyceum in Rotterdam. De aangiftedag in Den Haag (ADDH) vindt op een later moment plaats. Deze datum wordt binnenkort bekend gemaakt! 

WIE WIJ HELPEN

Als belastingwinkel helpen we alle mensen beneden de inkomensgrens van €35.000. Onze hulp is geheel gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de vorm van een fooi is altijd welkom. Onze doelgroep betreft dus de minder vermogenden uit Rotterdam en omstreken, waaronder Den Haag. Helaas kunnen wij geen ondernemers helpen.

We werken alleen op afspraak. Kijk dus op de contactpagina welke vestiging het meest dichtbij u in de buurt is en bel ze voor een afspraak.

Soorten fiscale problemen: behalve de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting kunnen we u ook helpen bij het schrijven van bezwaarschriften. Ook bij kwijtscheldingsverzoeken en buitenlands inkomen kunt u bij ons terecht. Heeft u andere fiscale vragen die NIET over aangifte gaan (voor aangifte: maak een afspraak op de vestiging), stuur dan een mailtje naar info@belastingwinkelrotterdam.nl.

Aangifte door onze medewerkers
Naar landingspagina