WAT DOEN WE

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam verleent gratis fiscaal advies aan min- en onvermogenden in Rotterdam en omstreken (Den Haag). Deze hulp varieert van het doen van de aangifte inkomstenbelasting en de bezwaar- en beroepsprocedures tot problemen met kwijtscheldingsverzoeken en buitenlands inkomen. Heeft u dus een fiscaal probleem, bel dan even de vestiging om een afspraak te maken.

 

Verder hebben we nog twee grote landelijke aangiftedagen, waar we op een zaterdag in maart honderden aangiftes tegelijk invullen. De aangiftedag in Rotterdam (LAD) zal dit jaar op zaterdag 9 maart plaatsvinden in het Stadhuis, en de aangiftedag in Den Haag (ADDH) zal dit jaar op 23 maart zijn in de Centrale Bibliotheek in Den Haag. 

Aanmelden hiervoor? Dat kan! Ga naar deze pagina om aan te melden voor Rotterdam, en deze pagina voor Den Haag.

WIE WIJ HELPEN

Als belastingwinkel helpen we alle mensen beneden de inkomensgrens van €35.000. Onze hulp is geheel gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de vorm van een fooi is altijd welkom. Onze doelgroep is dus de min- en onvermogende uit Rotterdam en omstreken (Den Haag). Helaas kunnen wij geen ondernemers helpen.

We werken alleen op afspraak, en ZONDER AFSPRAAK KUNNEN WE U NIET HELPEN. Kijk dus op de contactpagina welke vestiging het meest dichtbij u in de buurt is, en bel ze op voor een afspraak.

Soorten fiscale problemen: Behalve de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting kunnen we u ook helpen bij het schrijven van bezwaar- en beroepschriften. Ook bij kwijtscheldingsverzoeken en buitenlands inkomen kunt u bij ons terecht. Heeft u andere fiscale vragen die NIET over aangifte gaan (voor aangifte: maak een afspraak op de vestiging), stuur dan een mailtje naar info@belastingwinkelrotterdam.nl.

Aangifte door onze medewerkers
Naar landingspagina