Aangifte Dag Den Haag

Aangifte Dag Den Haag

1 april jl. vond er weer een geslaagde editie van de Aangifte Dag Den Haag plaats. Op zaterdagochtend reisden onze medewerkers af naar de Centrale Bibliotheek aan het Spui om een dag lang cliënten te helpen met hun aangifte inkomstenbelasting.

De dag werd geopend door Maaike Toonen van de Koninklijke Bibliotheek. Zij vertelde meer over het convenant tussen de bibliotheek en de Belastingdienst, die het voor de Bibliotheek mogelijk maakt hulp te bieden aan mensen met hun belastingaangifte. In deze strekking helpt de SBR sinds dit jaar ook mensen in de bibliotheken in Charlois en Delfshaven.
Na deze toespraak heeft meneer de Haan, docent Fiscaal Recht, gesproken over de pensioenen; veelvoorkomende inkomstenbestanddelen binnen onze praktijk. Kort werd in de basis verteld hoe pensioenen fiscaal in elkaar zitten en het belang van het op de juiste wijze invullen van pensioenen in de aangifte.

Na gezamenlijk bijna 400 mensen te hebben geholpen, vertrokken we naar restaurant Le Connaisseur voor een gezellig en lekker driegangenmenu. Ook sloten we hier de dag al borrelend af. Heel erg bedankt aan de commissie en de centrale bibliotheek voor de goede organisatie. Bedankt aan de sprekers voor de enerverende toespraken en bedankt aan de medewerkers voor hun trouwe inzet!

De foto’s zijn te vinden op deze pagina.

 

Leave a Reply

Naar landingspagina