AANMELDEN MEDEWERKERS ADDH

De ADDH zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 1 mei in de Centrale Bibliotheek van Den Haag aan het Spui 68. Wij verwachten ook dit jaar weer meer dan honderd aangiften in te vullen en daarom hebben wij jouw hulp hard nodig!

De ADDH  is één van de grootste evenementen van de Stichting Belastingwinkel Rotterdam en elk jaar is het weer een groot succes. Tijdens de ADDH wordt er veel geleerd en praktische ervaring opgedaan bij het invullen van de aangiftes. Honderden cliënten zullen komen voor hulp en advies en wij zullen op de ADDH daar voor hen zijn. Het is geen probleem als je weinig vestigingsavonden hebt bijgewoond, er zullen namelijk genoeg ervaren medewerkers rondlopen die je kunnen helpen.

We starten de dag om 09:00 uur en we zullen tot ongeveer 18:00 uur bezig zijn met het invullen van de aangiften. In de middag is er tijd om te lunchen. De lunch zal verzorgd worden door ons.

Verder zullen wij als stichting er alles aan doen om deze dag zo corona-proof mogelijk te laten verlopen. Daarom zullen wij alle benodigde maatregelen treffen voor de veiligheid van onze cliënten en medewerkers.

Het belooft een leerzame en gezellige dag te worden, dus meld je snel, maar uiterlijk 22 april aan via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKXVO_CdYQnOoHMN7rpQFxSkrJH7MVxSbWpUHCrIQ5Db2mnQ/viewform?usp=pp_url

 

Naar landingspagina