Op 10 april staat de Landelijke Aangifte Dag (LAD) in Rotterdam op de planning!

Ondanks de Covid-19 crisis gaat de LAD fysiek door! Helaas kan de LAD op anderhalve meter afstand niet georganiseerd worden in het knusse stadhuis. Dit jaar zal de LAD daarom plaatsvinden op een nieuwe locatie, namelijk op het Libanon Lyceum aan de Mecklenburglaan.

Wij zetten ons er hard voor in om onze financieel kwetsbare cliënten de hulp te blijven verlenen die zij zo hard nodig hebben, op een veilige manier. Daarom zullen wij ons uiteraard aan alle corona maatregelen houden. Op de dag zelf zullen wij ons verdelen over een hoop verschillende lokalen, zodat de anderhalve meter afstand goed gehouden kan worden en zodat er nooit meer dan 30 mensen in één ruimte aanwezig zullen zijn. Daarnaast zullen we o.a. looproutes instellen en zullen spatschermen, desinfecterende handgel, desinfecterende doekjes, etc. aanwezig zijn. Medewerkers worden in de ochtend rond 9:30 uur verwacht aanwezig te zijn. De LAD zal rond 17:00 uur afgelopen zijn. Deze tijden zijn onder voorbehoud.

Tijdens de LAD 2021 hopen wij met jouw hulp weer vele Rotterdammers te helpen met hun aangifte inkomstenbelasting. Tussen het invullen van deze aangiftes door, zullen wij de lunch verzorgen op anderhalve meter afstand.

Wij hebben je hulp hard nodig om alle cliënten optimaal te helpen, dus vergeet je niet in te schrijven voor de LAD! Je kunt je aanmelden tot en met uiterlijk zondag 28 maart.

Vanwege de corona maatregelen zullen wij een kleiner aantal medewerkers kunnen verwelkomen dan afgelopen jaren. Het is daarom mogelijk dat wij een selectie moeten maken. Kort na de deadline van 28 maart hoor je dan ook of je geselecteerd bent voor de LAD 2021.

Schrijf je snel in via: https://forms.gle/ijqVzoM4sZ8Qad5c8

Naar landingspagina