AANMELDEN ALGEMEEN

 

In de submenu’s hieronder kun je aanmelden als je medewerker wilt worden bij de Belastingwinkel, als je wilt opgeven voor de LAD of ADDH of voor de opleidingsavonden.

 

Wanneer kan ik me aanmelden als medewerker? Moet ik niet eerst enige fiscale kennis hebben?

Vanaf het moment dat jij kiest voor een fiscale studie (economie/recht) is het mogelijk je aan te melden als medewerker. Het is niet noodzakelijk om al wat kennis te hebben om medewerker te worden, omdat je goed wordt opgevangen door onze ervaren mensen, zodat je na enkele avonden al een stuk meer weet. Daarnaast word je ook nog eens opgeleid op de diverse opleidingsavonden.

Hoeveel tijd ben ik als medewerker aan de SBR kwijt?

De tijd die je kwijt bent valt enorm mee, gemiddeld een avond à twee uur in de maand. Je zult echter merken dat deze tijd nuttig besteed is voor de fiscale vakken die je voor je studie volgt. Een tentamen inkomstenbelasting kent voor jou geen geheimen meer!

Wat levert het op om medewerker te worden?

Je werkt op vrijwillige basis om zo goed mogelijk aan het doel van de stichting (het verlenen van kosteloze fiscale bijstand aan minder draagkrachtigen) te kunnen voldoen. Vrijwillig betekent echter niet dat je er niets voor terug krijgt!

Allereerst word je door ons opgeleid op de diverse opleidingsavonden en het opleidingsweekend. Deze activiteiten worden gesponsord door een aantal kenmerkende kantoren uit de fiscaliteit. Naast dat je hier kennis opdoet die je goed kunt gebruiken om clienten te helpen en tentamens te halen kom je op deze manier in contact met verschillende fiscale kantoren, voor als je iets verder bent in je studie kun je kijken of hier misschien je toekomstige werkgever tussen zit!

Naast de meer serieuze activiteiten is er natuurlijk ook altijd meer dan voldoende ruimte voor een flinke dosis gezelligheid. Je leert je medestudent kennen op onder andere de vele borrels en natuurlijk op de eindactiviteit!

Ben ik verplicht om elke vestigingsavond te komen? Houden jullie rekening met tentamens?

Natuurlijk zien we liever dat je vaak op je vestiging komt; op die manier leer je je medestudenten beter kennis en blijft je kennis beter hangen, maar als je een keertje om welke reden dan ook niet kunt komen dan kun je dat altijd aangeven aan je vestigingsleider. De volgende keer ben je dan altijd weer van harte welkom. Met tentamens (zowel van fiscale economie als van fiscaal recht) houden we zoveel mogelijk rekening door dan (bijna) geen vestigingsavonden in te plannen.

Waar kan ik me aanmelden?

Je kunt je direct inschrijven door het aanmeldformulier op de site in te vullen! Een sollicitatie is niet nodig.

Naar landingspagina