Blog Archives

Aangifte Dag Den Haag (ADDH)

Ook dit jaar staat de ADDH ingepland in maart! Op 23 maart zullen we met een groep medewerkers in de centrale bibliotheek Den Haag ruim 500 medewerkers helpen met hun fiscale vraagstukken. De dag zelf zal beginnen met een plenaire sessie waarbij twee sprekers ons wat zullen bijbrengen over een fiscaal onderwerp. Vervolgens zal het belangrijkste gedeelte van de dag van start gaan: onze cliënten helpen! De avond zal achteraf gesloten worden met een diner.

Het beloofd een leerzame en onvergetelijke dag te worden, dus schrijf je in!

Landelijke Aangifte Dag (LAD)

Ook dit jaar staat de LAD ingepland in maart! Op 9 maart zullen we samen met een groep medewerkers in het stadshuis ruim 500 cliënten helpen met hun fiscale vraagstukken. De dag zelf zal beginnen met een plenaire sessie waarbij twee sprekers een fiscaal onderwerp zullen bespreken. Vervolgens zal het belangrijkste gedeelte beginnen: Onze cliënten helpen! De dag zal daarna afgesloten worden met een diner.

Het beloofd een leerzame en onvergetelijke dag te worden, dus schrijf je snel in!

Opleidingsavond Andersen Tax & Legal

Op donderdag 21 februari mogen we voor het eerst een opleidingsavond van Andersen Tax & Legal bijwonen! We zullen samen met een groep medewerkers het nieuwe kantoor op de Weena bezoeken.

Op deze avond zullen de vertrekvergoedingen centraal staan. We zijn vanaf 17:30 welkom op het kantoor. De avond zal beginnen met een hapje en een drankje, waarna het inhoudelijke gedeelte zal plaatsvinden.

Het beloofd een leerzame en gezellige avond te worden, dus schrijf je snel in!

Trainingsavond 4

Onze laatste trainingsavond staat op de planning! Op 4 februari zal trainingsavond 4 plaatsvinden op de campus. Het eerste uur zal een herhaling zijn van trainingsavond 1 en 2. Hierbij zullen de onderwerpen inkomsten uit arbeid, zorgkosten en giften centraal staan. Deze herhaling is optioneel en begint om 17:30.

Het tweede gedeelte van trainingsavond 4 zal zoals gebruikelijk beginnen om 18:30. Let op, bij aanwezigheid tijdens het eerste gedeelte (de herhaling) wordt van je verwacht dat je het tweede gedeelte van de avond ook blijft!

Tijdens het tweede gedeelte zal het M-biljet en de lijfrente besproken worden. Dit zijn lastige onderwerpen, maar ze komen nog wel eens terug bij de aangiften. Na deze laatste trainingsavond kun je er zeker van zijn dat je alle belangrijke onderwerpen langs hebt zien komen, dus schrijf je in!

Trainingsavond 3

Het nieuwe jaar is begonnen! Dit betekent dat we nog een stap dichterbij het aangifteseizoen zijn gekomen. Met nog twee trainingsavonden op de planning zullen wij helemaal voorbereid het aangifteseizoen ingaan!

De eerste trainingsavond van het jaar, inmiddels al trainingsavond 3, zal plaatsvinden op donderdag 17 januari. De avond zal om 18:30 van start gaan en zal net als de vorige trainingsavonden op de campus plaatsvinden.

De eigen woning, de voorlopige aanslag en de kapitaalverzekering zijn de onderwerpen die deze avond behandeld zullen worden. Deze avond is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren medewerkers.

Verder komen deze onderwerpen regelmatig terug en zijn zeer relevant voor de aangifte inkomstenbelasting, dus mis deze avond vooral niet!

Opleidingsavond Grant Thornton

Blink jij uit in fiscaal inhoudelijke kennis, maar kunnen jouw soft skills nog wel een boost gebruiken? Meld je dan aan voor de opleidingsavond bij Grant Thornton op 10 januari!

De medewerkers van het kantoor zullen ons alles bijbrengen over hoe we het beste met onze cliënten om kunnen gaan.

De avond zal beginnen om 17:30 met een hapje en een drankje. Uiteraard zullen we de avond afsluiten met een borrel waarbij je de gelegenheid krijgt om het kantoor van dichterbij te leren kennen.

Het belooft een leerzame en gezellige avond te worden, dus schrijf je snel in!

Opleidingsavond Loyens & Loeff

Op 6 december zal ons jaarlijkse bezoek aan het kantoor Loyens & Loeff plaatsvinden. Het inhoudelijke gedeelte van de avond zal bijgewoond worden door twee medewerkers van het kantoor en achteraf krijgen wij de mogelijkheid om het kantoor beter te leren kennen tijdens de borrel. Na deze avond zal zeker ieder van ons meer kennis hebben over de werkkostenregeling en een goed beeld hebben van het kantoor. Deze avond is extra interessant voor de B2 Fiscaal Recht studenten, aangezien de werkkostenregeling een onderwerp is bij het blok Inleiding Inkomstenbelasting.

Wil jij deze avond bijwonen? Schrijf je dan snel in!

Trainingsavond 2

Na de grote opkomst van trainingsavond 1, kunnen wij met trots trainingsavond 2 aankondigen! Op 29 november zullen de zorgkosten, de giften en alimentatie worden behandeld, onderwerpen die zeker relevant zijn voor de aangiftes.

Heb jij helaas de eerste trainingsavond niet kunnen bijwonen? Maak je geen zorgen! Het feit dat je bij de eerste trainingsavond afwezig was, zal niet zorgen voor een eventuele informatieachterstand, dus mis de tweede trainingsavond niet en schrijf je in!

 

Opleidingsweekend

Op vrijdagmiddag 23 november zullen we met een groep (nieuwe) medewerkers afreizen naar Zeeland voor het opleidingsweekend! Op de eerste dag zal Accon■avm ons wat bijbrengen over een fiscaal onderwerp. Verder zal dit weekend draaien om gezelligheid en veel andere medewerkers leren kennen. Op zondag 25 november zullen we weer terugkeren naar Rotterdam.

Verder is het opleidingsweekend vooral bedoeld voor nieuwe medewerkers, maar medewerkers die niet eerder zijn meegegaan, mogen zich ook aanmelden! Het belooft een gezellig weekend te worden met een leerzaam tintje eraan! Schrijf je dus snel in!

Opleidingsavond Baker Tilly Berk

Op donderdag 15 november bezoeken we voor het eerst met een groep medewerkers het kantoor van Baker Tilly Berk. Samen met Baker Tilly Berk zullen we de Eigen Woning gaan behandelen. Iets waar we tijdens de vestigingsavonden en de studie nog vaak mee te maken krijgen.

De medewerkers van het kantoor zullen ons vanaf 17:30 verwelkomen, waarna we gezamenlijk een hapje zullen eten. Na het fiscaal inhoudelijke gedeelte zal een borrel plaatsvinden, waarbij je nader kennis kunt maken met de fiscalisten en recruiter.

Het belooft een leerzame en gezellige avond te worden, dus schrijf je in!

Naar landingspagina