Blog Archives

Opleidingsavond PwC

Donderdagavond 2 mei zullen we met een groep medewerkers het kantoor van PwC bezoeken. Heb je dus altijd dit Big-Four-kantoor van binnen willen bekijken, dan is deze avond zeker een aanrader. De thema’s van de avond zijn PGA giften en negatief loon.

De avond begint rond 17.30 uur met een hapje en een drankje. Hierna zal het fiscaal inhoudelijk gedeelte gehouden worden en de avond wordt afgesloten met een borrel. Tijdens deze borrel is er de mogelijkheid om na te praten met je medestudenten, de fiscalisten en de recruiters van PwC. Het beloofd een leerzame en gezellige avond te worden, dus meld je snel aan!

Opleidingsavond Deloitte

Op donderdag 11 april zal onze jaarlijkse opleidingsavond bij Deloitte plaatsvinden!

We zullen met een groep medewerkers het kantoor in Rotterdam bezoeken. Op deze avond staat de problematiek rond grensoverschrijdende loon- en inkomstenbelasting centraal. Misschien niet een onderwerp waar we binnen de SBR dagelijks mee te maken hebben, maar wel super interessant!

De medewerkers van het kantoor zullen ons vanaf 17:30 verwelkomen, waarna we hapjes en drankjes geserveerd zullen krijgen. Vervolgens zal het inhoudelijke gedeelte van de avond verzorgd worden door de medewerkers van het kantoor. Achteraf krijgen we de mogelijkheid om het kantoor beter te leren kennen tijdens de borrel.

Het beloofd een leerzame en gezellige avond te worden, dus schrijf je snel in!

Project 80+

Op zaterdag 6 april zullen we samen met een groep medewerkers het tehuis Vreewijk bezoeken (project 80+)!

Project 80+ is ons jaarlijks terugkerend project, waarbij we met een grotere groep medewerkers een groot tehuis zullen bezoeken. Op zo’n dag worden tientallen ouderen geholpen met hun belastingaangifte.

Dit zal weer een grote aangiftedag zijn, waarbij de lunch wordt verzorgd door het tehuis. Achteraf zullen we nog een hapje eten en drankje doen om de medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Deze groep ouderen is zeer dankbaar voor de hulp die wij verlenen, dus schrijf je snel in!

Aangifte Dag Den Haag (ADDH)

Ook dit jaar staat de ADDH ingepland in maart! Op 23 maart zullen we met een groep medewerkers in de centrale bibliotheek Den Haag ruim 500 medewerkers helpen met hun fiscale vraagstukken. De dag zelf zal beginnen met een plenaire sessie waarbij twee sprekers ons wat zullen bijbrengen over een fiscaal onderwerp. Vervolgens zal het belangrijkste gedeelte van de dag van start gaan: onze cliënten helpen! De avond zal achteraf gesloten worden met een diner.

Het beloofd een leerzame en onvergetelijke dag te worden, dus schrijf je in!

Landelijke Aangifte Dag (LAD)

Ook dit jaar staat de LAD ingepland in maart! Op 9 maart zullen we samen met een groep medewerkers in het stadshuis ruim 500 cliënten helpen met hun fiscale vraagstukken. De dag zelf zal beginnen met een plenaire sessie waarbij twee sprekers een fiscaal onderwerp zullen bespreken. Vervolgens zal het belangrijkste gedeelte beginnen: Onze cliënten helpen! De dag zal daarna afgesloten worden met een diner.

Het beloofd een leerzame en onvergetelijke dag te worden, dus schrijf je snel in!

Pre-aangifteborrel

Kom op donderdag 7 maart gezellig een drankje doen met ons op de pre-aangifteborrel!

De twee aangiftedagen staan inmiddels vast. De landelijke Aangifte Dag (LAD) zal plaatsvinden op 9 maart en de Aangifte Dag Den Haag (ADDH) zal plaatsvinden op 23 maart. De voorbereidingen voor deze aangiftedagen zijn alweer in volle gang. Zo zijn beide commissies bijvoorbeeld druk bezig met het regelen van de sprekers en het diner. Daarnaast wordt het steeds drukker op de vestigingen. Om het begin van dit aangifteseizoen in te luiden, ben je donderdag 7 maart vanaf 21:00 uur welkom voor de pre-aangifteborrel in Kade 87!

Bier, wijn en fris zullen als gebruikelijk afgekocht zijn.

Opleidingsavond Andersen Tax & Legal

Op donderdag 21 februari mogen we voor het eerst een opleidingsavond van Andersen Tax & Legal bijwonen! We zullen samen met een groep medewerkers het nieuwe kantoor op de Weena bezoeken.

Op deze avond zullen de vertrekvergoedingen centraal staan. We zijn vanaf 17:30 welkom op het kantoor. De avond zal beginnen met een hapje en een drankje, waarna het inhoudelijke gedeelte zal plaatsvinden.

Het beloofd een leerzame en gezellige avond te worden, dus schrijf je snel in!

Trainingsavond 4

Onze laatste trainingsavond staat op de planning! Op 4 februari zal trainingsavond 4 plaatsvinden op de campus. Het eerste uur zal een herhaling zijn van trainingsavond 1 en 2. Hierbij zullen de onderwerpen inkomsten uit arbeid, zorgkosten en giften centraal staan. Deze herhaling is optioneel en begint om 17:30.

Het tweede gedeelte van trainingsavond 4 zal zoals gebruikelijk beginnen om 18:30. Let op, bij aanwezigheid tijdens het eerste gedeelte (de herhaling) wordt van je verwacht dat je het tweede gedeelte van de avond ook blijft!

Tijdens het tweede gedeelte zal het M-biljet en de lijfrente besproken worden. Dit zijn lastige onderwerpen, maar ze komen nog wel eens terug bij de aangiften. Na deze laatste trainingsavond kun je er zeker van zijn dat je alle belangrijke onderwerpen langs hebt zien komen, dus schrijf je in!

Trainingsavond 3

Het nieuwe jaar is begonnen! Dit betekent dat we nog een stap dichterbij het aangifteseizoen zijn gekomen. Met nog twee trainingsavonden op de planning zullen wij helemaal voorbereid het aangifteseizoen ingaan!

De eerste trainingsavond van het jaar, inmiddels al trainingsavond 3, zal plaatsvinden op donderdag 17 januari. De avond zal om 18:30 van start gaan en zal net als de vorige trainingsavonden op de campus plaatsvinden.

De eigen woning, de voorlopige aanslag en de kapitaalverzekering zijn de onderwerpen die deze avond behandeld zullen worden. Deze avond is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren medewerkers.

Verder komen deze onderwerpen regelmatig terug en zijn zeer relevant voor de aangifte inkomstenbelasting, dus mis deze avond vooral niet!

Opleidingsavond Grant Thornton

Blink jij uit in fiscaal inhoudelijke kennis, maar kunnen jouw soft skills nog wel een boost gebruiken? Meld je dan aan voor de opleidingsavond bij Grant Thornton op 10 januari!

De medewerkers van het kantoor zullen ons alles bijbrengen over hoe we het beste met onze cliënten om kunnen gaan.

De avond zal beginnen om 17:30 met een hapje en een drankje. Uiteraard zullen we de avond afsluiten met een borrel waarbij je de gelegenheid krijgt om het kantoor van dichterbij te leren kennen.

Het belooft een leerzame en gezellige avond te worden, dus schrijf je snel in!

Naar landingspagina