Blog Archives

Bestuurswisselborrel

Op donderdag 26 september is het zover. Het 44e bestuur van de stichting wordt na een succesvol bestuursjaar gedechargeerd, het 45e bestuur zal hierna officieel worden geïnstalleerd. Wij willen het 44e bestuur alvast bedanken voor het afgelopen succesvolle jaar. Onder het genot van een drankje gaan wij er een gezellige avond van maken!

Actievenborrel

Het is weer tijd voor de laatste SBR borrel van het jaar! Kom op 9 mei naar Grand Café De Dijk om met ons na te genieten van het aangifteseizoen en gezellig bij te praten met de andere actieve medewerkers!

Daarnaast is deze borrel een uitstekend evenement als je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie! De huidige bestuursleden zullen de hele avond klaar staan om al je vragen over hun functies te beantwoorden.

Het belooft een mooie avond te worden, dus we hopen veel van jullie te mogen verwelkomen. Bier, wijn en fris zijn als gewoonlijk afgekocht. Tot dan!

Opleidingsavond Mazars

Op donderdag 16 mei gaan we met een groep medewerkers het kantoor van Mazars in Rotterdam bezoeken!
 
Op deze avond zullen de medewerkers van het kantoor ons alles bijbrengen op het gebied van Estate Planning. Een zeer interessant onderwerp dat zeker goed aansluit bij de studie.
 
De medewerkers van het kantoor zullen ons vanaf 17:30 verwelkomen, waarna we hapjes en drankjes geserveerd zullen krijgen. Vervolgens zal het inhoudelijke gedeelte van de avond verzorgd worden door de medewerkers van het kantoor. Achteraf krijgen we de mogelijkheid om het kantoor beter te leren kennen tijdens de borrel.
 
Het beloofd een leerzame en gezellige avond te worden, dus schrijf je snel in!

Opleidingsavond PwC

Donderdagavond 2 mei zullen we met een groep medewerkers het kantoor van PwC bezoeken. Heb je dus altijd dit Big-Four-kantoor van binnen willen bekijken, dan is deze avond zeker een aanrader. De thema’s van de avond zijn PGA giften en negatief loon.

De avond begint rond 17.30 uur met een hapje en een drankje. Hierna zal het fiscaal inhoudelijk gedeelte gehouden worden en de avond wordt afgesloten met een borrel. Tijdens deze borrel is er de mogelijkheid om na te praten met je medestudenten, de fiscalisten en de recruiters van PwC. Het beloofd een leerzame en gezellige avond te worden, dus meld je snel aan!

Opleidingsavond Deloitte

Op donderdag 11 april zal onze jaarlijkse opleidingsavond bij Deloitte plaatsvinden!

We zullen met een groep medewerkers het kantoor in Rotterdam bezoeken. Op deze avond staat de problematiek rond grensoverschrijdende loon- en inkomstenbelasting centraal. Misschien niet een onderwerp waar we binnen de SBR dagelijks mee te maken hebben, maar wel super interessant!

De medewerkers van het kantoor zullen ons vanaf 17:30 verwelkomen, waarna we hapjes en drankjes geserveerd zullen krijgen. Vervolgens zal het inhoudelijke gedeelte van de avond verzorgd worden door de medewerkers van het kantoor. Achteraf krijgen we de mogelijkheid om het kantoor beter te leren kennen tijdens de borrel.

Het beloofd een leerzame en gezellige avond te worden, dus schrijf je snel in!

Project 80+

Op zaterdag 6 april zullen we samen met een groep medewerkers het tehuis Vreewijk bezoeken (project 80+)!

Project 80+ is ons jaarlijks terugkerend project, waarbij we met een grotere groep medewerkers een groot tehuis zullen bezoeken. Op zo’n dag worden tientallen ouderen geholpen met hun belastingaangifte.

Dit zal weer een grote aangiftedag zijn, waarbij de lunch wordt verzorgd door het tehuis. Achteraf zullen we nog een hapje eten en drankje doen om de medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Deze groep ouderen is zeer dankbaar voor de hulp die wij verlenen, dus schrijf je snel in!

Aangifte Dag Den Haag (ADDH)

Ook dit jaar staat de ADDH ingepland in maart! Op 23 maart zullen we met een groep medewerkers in de centrale bibliotheek Den Haag ruim 500 medewerkers helpen met hun fiscale vraagstukken. De dag zelf zal beginnen met een plenaire sessie waarbij twee sprekers ons wat zullen bijbrengen over een fiscaal onderwerp. Vervolgens zal het belangrijkste gedeelte van de dag van start gaan: onze cliënten helpen! De avond zal achteraf gesloten worden met een diner.

Het beloofd een leerzame en onvergetelijke dag te worden, dus schrijf je in!

Landelijke Aangifte Dag (LAD)

Ook dit jaar staat de LAD ingepland in maart! Op 9 maart zullen we samen met een groep medewerkers in het stadshuis ruim 500 cliënten helpen met hun fiscale vraagstukken. De dag zelf zal beginnen met een plenaire sessie waarbij twee sprekers een fiscaal onderwerp zullen bespreken. Vervolgens zal het belangrijkste gedeelte beginnen: Onze cliënten helpen! De dag zal daarna afgesloten worden met een diner.

Het beloofd een leerzame en onvergetelijke dag te worden, dus schrijf je snel in!

Pre-aangifteborrel

Kom op donderdag 7 maart gezellig een drankje doen met ons op de pre-aangifteborrel!

De twee aangiftedagen staan inmiddels vast. De landelijke Aangifte Dag (LAD) zal plaatsvinden op 9 maart en de Aangifte Dag Den Haag (ADDH) zal plaatsvinden op 23 maart. De voorbereidingen voor deze aangiftedagen zijn alweer in volle gang. Zo zijn beide commissies bijvoorbeeld druk bezig met het regelen van de sprekers en het diner. Daarnaast wordt het steeds drukker op de vestigingen. Om het begin van dit aangifteseizoen in te luiden, ben je donderdag 7 maart vanaf 21:00 uur welkom voor de pre-aangifteborrel in Kade 87!

Bier, wijn en fris zullen als gebruikelijk afgekocht zijn.

Opleidingsavond Andersen Tax & Legal

Op donderdag 21 februari mogen we voor het eerst een opleidingsavond van Andersen Tax & Legal bijwonen! We zullen samen met een groep medewerkers het nieuwe kantoor op de Weena bezoeken.

Op deze avond zullen de vertrekvergoedingen centraal staan. We zijn vanaf 17:30 welkom op het kantoor. De avond zal beginnen met een hapje en een drankje, waarna het inhoudelijke gedeelte zal plaatsvinden.

Het beloofd een leerzame en gezellige avond te worden, dus schrijf je snel in!

Naar landingspagina