Groepsleiderstraining EY

Groepsleiderstraining EY

Gisteren zijn de groepsleiders en het bestuur langsgegaan bij EY voor de eerste groepsleiderstraining van het jaar. De avond stond in het teken van het M-biljet en buitenlands inkomen.

De avond begon op het kantoor van EY met een hapje en een drankje. Onder het genot van een mooi uitzicht vanaf de twintigste verdieping, werden we vervolgens in de stof gedompeld. Onderwerpen als wanneer is iemand buitenlands belastingplichtig, de hypotheekrenteaftrek bij een buitenlandse eigen woning en de compensatieregeling kwamen voorbij. De avond werd zoals gebruikelijk afgesloten met een borrel, waarbij we nog na konden praten met de medewerkers en recruiter van EY.

Al met al was het leerzame avond. M-biljetten komen niet wekelijks aan bod bij de SBR, maar we merken dat we er steeds vaker mee te maken krijgen door onder meer de toename van het aantal vluchtelingen. We hebben er dan ook vertrouwen in dat we deze mensen beter kunnen helpen nu. Bij dezen willen we EY dan ook bedanken voor de leuke en geslaagde groepsleidersleiderstraining!

Foto’s zien? Klik dan hier!

Leave a Reply

Naar landingspagina