Groepsleiderstraining PwC

Groepsleiderstraining PwC

Donderdag 2 maart 2017 brachten de vestigings- en groepsleiders het kantoor van PwC voor de groepsleiderstraining.

Anders dan de meeste opleidingsavonden, stond de avond niet in het teken van een fiscaal inhoudelijk onderwerp. De avond draaide namelijk om ethiek, waarin onze meningen en de manier waarin PwC zich in bepaalde situaties opstelt voorop stonden. Geen eenzijdige presentatie dus, maar zelf aan de slag gaan.
De stellingen hadden elk betrekking op een ander onderwerp binnen ethiek. Zo kwamen uiteraard de “standaard” ethiekvragen in het licht van belastingontwijking van multinationals voorbij, maar ook diversiteit en cultuur binnen een kantoor. Wie denken bijvoorbeeld dat parttime werken en promotie maken hand in hand kunnen gaan of wie zouden een klant weigeren omdat hij niet met een (goede) vrouwelijke adviseur wil werken?

Na een aantal flinke discussies, was het tijd voor ontspanning in de vorm van een diner. Bij Wereld van Smaak kregen we de mogelijkheid in een informele setting de medewerkers van PwC beter te leren kennen en onze vragen te stellen. Kortom, een interessante en gezellige avond waarvoor we PwC graag willen bedanken! De foto’s zijn te vinden op deze pagina.

Leave a Reply

Naar landingspagina