Interview LAD-commissie met Jelle Boonstra!

 Op 10 maart zal de Landelijke Aangifte Dag in het stadhuis in Rotterdam weer plaatsvinden en de sollicitaties voor de LAD-commissie zijn geopend!
Twijfel jij om te solliciteren en wil je een beter idee krijgen wat de commissie inhoudt? Lees hier het interview van Jelle Boonstra, die de LAD maarliefst twee keer georganiseerd heeft!

 

Zou je je kort kunnen voorstellen?
Ik ben Jelle Boonstra, ex-student Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit en nu werkzaam bij een fiscaal adviesbureau op de btw-afdeling. In het jaar 2016-2017 was ik voorzitter van de SBR en toen was ik ook voorzitter van de LAD-commissie.

Ik ben vrij vroeg in de studie medewerker geworden bij de SBR. Ik ben meteen de opleidingsweekendcommissie gaan doen (ook een aanrader voor volgend jaar!), daarna ben ik heel actief gebleven bij de SBR. Ik ben groepsleider geworden, vervolgens heb ik de LAD-commissie gedaan als extern en daarna heb ik bestuur gedaan.

Wat is de LAD voor jou en wat komt erbij kijken als je hem organiseert?
Ik zie de LAD als de belichaming van waar de SBR voor staat: we helpen veel cliënten op een dag en dat combineren we met een hapje en een drankje. De LAD heeft alles wat de SBR leuk maakt in een dag.

De LAD is  een van de meest intensieve commissie van de SBR en om de LAD goed te kunnen organiseren moet je ver van tevoren beginnen. Dat kan nog wel eens lastig zijn omdat een aantal belangrijke zaken in het begin onzeker zijn, zoals het aantal cliënten.

Deze commissie is een mooie mix van ervaren en minder ervaren medewerkers die samenwerken om een succesvolle dag neer te zetten.
Belangrijke taken zijn het contact onderhouden met het stadhuis, een goede locatie vinden voor het eten achteraf en actief potentiële cliënten benaderen.

Waarom zouden medewerkers moeten solliciteren?
De LAD is de essentie van de SBR, als je de stichting op haar mooist wil zien moet je solliciteren. Het is een leuke, leerzame commissie met veel gezelligheid. Zo leer je bijvoorbeeld goed plannen en veel zaken tegelijkertijd te doen. Daarnaast bouw je door actief te zijn een groot netwerk op en de LAD is daarvoor de beste reünie voor alle actieve (oud-)medewerkers.

Wil je nog iets meegeven aan de nieuwe LAD-commissie?
Ga er met een open mind in, werk goed samen en vergeet niet plezier te hebben!

 

Je kan tot 26 november solliciteren voor de LAD-commissie door je cv en motivatiebrief te sturen naar voorzitter@stichtingbelastingwinkelrotterdam.nl!

Foto Jelle
Naar landingspagina