Voor deze pagina zijn zowel medewerkers als oud-medewerkers geïnterviewd, elk met zijn eigen kijk op en verhalen over de Belastingwinkel. Lees de interviews met oud-medewerkers om meer te weten komen over het kantoor waar zij bij werken en wat de SBR voor hen betekend heeft. De huidige medewerkers daarentegen vertellen je hoe het er op het moment aan toe gaat bij de SBR. Als je zelf geïnterviewd wil worden of je hebt een goed idee voor iemand, laat het dan weten!

Interview met Melisa Agunbero van EY!

Op 31 mei zal een groep van onze medewerkers weer een bezoek brengen aan EY voor de opleidingsavond. Oud-SBR-medewerker Melisa Agunbero is hier momenteel werkzaam en vertelt graag over haar ervaringen bij zowel EY als SBR!

Lees verder

Interview LAD-commissie met Jelle Boonstra!

Op 10 maart zal de Landelijke Aangifte Dag in het stadhuis in Rotterdam weer plaatsvinden en de sollicitaties voor de LAD-commissie zijn geopend!
Twijfel jij om te solliciteren en wil je een beter idee krijgen wat de commissie inhoudt? Lees hier het interview van Jelle Boonstra, die de LAD maarliefst twee keer georganiseerd heeft!

Lees verder

Interview ADDH-commissie Mick Jenezon

In 2014 werd de allereerste Aangifte Dag Den Haag gehouden en sindsdien is het jaarlijks een van de grootste evenementen van de SBR. Uiteraard is dit niet mogelijk zonder een commissie die de dag organiseert. Twijfel jij nog om te solliciteren? Lees hier de ervaringen van een van de organisatoren van ADDH 2016: Mick Jenezon.

Lees verder

LAD-commissie interview Nick Slijkhuis

De sollicitaties voor de LAD-commissie zijn inmiddels geopend. Twijfel je nog om je aan te melden? Lees dan het interview met een van de organisatoren van de Landelijke Aangifte Dag 2016: Nick Slijkhuis.

Lees verder

LAD-interview met Jaap Andriessen

Zaterdag 5 maart is het zover: de Landelijke Aangifte Dag in Rotterdam. Dit jaar zal deze voor de tiende keer worden gehouden in het Stadhuis. Een mooie gelegenheid om een interview af te nemen met één van de medewerkers van Loyens & Loeff. Trouwe sponsor van het LAD cadeau.

Lees verder

Naar landingspagina