Mazars Accountants en Belastingadviseurs

Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt handelen met verstand van zaken én gevoel voor verantwoordelijkheid. Kennis is essentieel, maar toegevoegde waarde realiseren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- én rechterhersenhelft gebruikt. Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren en structureren, maar ook inspireren. Dat is wat onze medewerkers onderscheidt. Hun professioneel kritische houding, focus op kwaliteit en gezonde dosis lef leiden vaak tot andere invalshoeken en waardevolle inzichten.

Ontdek je talent

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching, het ontwikkelen van een professioneel kritische houding en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Als starter word je opgeleid om breed te denken. Niet alleen ondersteunen maar juist ook kennismaken met de vele facetten van het vak. Natuurlijk onder begeleiding van een mentor die aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt al gauw waar je talenten liggen. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan. Diversiteit in het werk en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat maakt werken bij Mazars boeiend en inspirerend.

Wat kun je verwachten?

Als belastingadviseur houd jij je bezig met uiteenlopende fiscale vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van tax planning, estate planning, loon- en omzetbelasting en het internationale belastingrecht. Enerzijds reageer je op de waan van de dag, anderzijds kijk je vooruit. Wij krijgen energie van het leveren van praktische en waardevolle oplossingen waar ondernemers verder mee kunnen. Kun jij je hierin vinden? Dan is Mazars de werkgever voor jou!

Mazars in Nederland

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en adviesdiensten. Vanuit kennis op deze vakgebieden creëren wij kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Wij dragen bij aan het succes van de klanten door, binnen de kaders van het vak, waardevolle inzichten en oplossingen te bieden.

Wereldwijd karakter

Werken bij Mazars betekent werken in een internationale organisatie. Wij zijn onderdeel van de internationale Mazars Groep die, met een geïntegreerd karakter en een hechte internationale samenwerking, op het gebied van accountancy en belastingadvies behoort tot de Europese marktleiders. Wereldwijd werken er 15.000 professionals bij Mazars in 73 landen. Bij Mazars kun je diverse internationale mogelijkheden ervaren en creëren. Niet alleen door ons internationale netwerk, maar ook door de internationale klantenkring. Wij stimuleren onze medewerkers grenzen te verleggen door tijdelijke internationale uitwisselingen aan te gaan.

Durf jij mee?

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je vervult in het maatschappelijk verkeer? Wil je werken bij een organisatie die een beroep doet op je vermogen om de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen? Pas je bij 2 een organisatie waar je snel zelfstandig aan de slag gaat met interessante projecten? En waar contact met de klant snel plaatsvindt? Bekijk dan onze vacatures op www.mazars.nl

Heb je vragen of wil je meer weten over onze carrièremogelijkheden? Praat dan eens met Martijn Jacobse via martijn.jacobse@mazars.nl of per telefoon: 088 277 1140. Of kijk eens
op onze vacaturesite.

Mazars

Naar landingspagina