Opleidingsavond Mazars

Opleidingsavond Mazars

Gisteren heeft een groep medewerkers het nieuwe pand van Mazars bezocht voor de opleidingsavond! Het thema was zoals gebruikelijk ‘Estate Planning’ en hoewel dit niet een onderwerp is dat we in de praktijk vaak tegenkomen, is het voor ons fiscalisten-in-spé erg interessant.

De avond begon met wat te eten en te drinken, waarna we plaats namen en het inhoudelijke gedeelte kon beginnen. Via een quiz werd onze basiskennis van de schenk- en erfbelasting als eerste op de proef gesteld. Gelukkig bleek de basis bij de meeste medewerkers er aardig in te zitten, waardoor we na de uitleg ook zelf goed aan de slag konden met een casus.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel. Hierbij konden we met de medewerkers van Mazars nog napraten over het onderwerp en al onze vragen stellen over hoe het is om te werken bij Mazars. De avond was al met al afwisselend en interessant, mede door het – ten opzichte van de andere avonden – afwijkende onderwerp. We willen uiteraard Mazars hiervoor bedanken, evenals de medewerkers voor hun bijdrage en enthousiasme!

De foto’s zijn te bekijken op deze pagina.

Leave a Reply

Naar landingspagina