Opleidingsweekend i.s.m. Baker Tilly Berk

Het weekend van 12 en 13 november zijn we met een groep van ca. 40 (nieuwe) medewerkers naar het altijd gezellige Wolphaartsdijk afgereisd. Na de lunch kwamen medewerkers van Baker Tilly Berk ons alles uitleggen over de binnenlandse en buitenlandse belastingplicht. Dit onderwerp zien we in de praktijk steeds vaker voorkomen, maar wordt tijdens de colleges weinig behandeld.

Het opleidingsgedeelte werd gevolgd door een borrel, waarbij we nader kennis konden maken met de fiscalisten en uiteraard elkaar. Na de borrel was het tijd voor het eten. Hierbij zorgde onze commissaris extern Bamdad dat iedereen genoeg salade binnen kreeg, waardoor het naast een educatief en gezellig weekend, ook een gezond weekend werd.
Het avondprogramma begon met ‘speed friending’; in een korte tijd leerden we zodoende veel andere medewerkers kennen. Dit werd gevolgd door wat potjes beerpong en een night of the songs. De avond werd afgesloten met een bezoekje aan een club in Goes.

Fris en fruitig vertrokken we zondag naar Spijkenisse voor een middagje klimmen/survivallen/squashen, wat ook het einde betekende van het weekend. Wij als bestuur en commissie hebben het ontzettend naar ons zin gehad tijdens het weekend! Het was fijn om te zien dat we dit jaar zo’n enthousiaste en gezellige lichting nieuwe medewerkers hebben. Hopelijk hebben jullie als nieuwe medewerkers een goed beeld gekregen van de SBR en zien we jullie snel terug op een van onze andere activiteiten!

Klik hier om alle foto’s te zien!

Leave a Reply

Naar landingspagina