Het systeem werkt als volgt:

Na het invullen van je persoonlijke gegevens zal je bij een keuzemenu komen waar alle tehuizen en bibliotheken zijn opgesomd. Je bent natuurlijk helemaal vrij om te beslissen welke locatie en hoeveel locaties je wil bezoeken. Je kunt dus aanvinken waar je aanwezig wil zijn. Achter elke locatie staat het adres en de dichtstbijzijnde vestiging weergegeven zodat je een idee hebt waar de tehuizen en bibliotheken zich bevinden. Na het aanvinken kan je het formulier verder invullen en opsturen.

Bovendien wil ik je erop attenderen dat je niet in een keer alle locaties die je wil bezoeken, hoeft aan te geven. Je rooster kan wijzigen of juist nog niet bekend zijn, dus je kan later altijd nog meerder locaties opgeven door het aanmeldformulier opnieuw in te vullen. Je hoeft niet telkens alle locaties aan te vinken die je ooit eerder hebt ingevuld in een eerder aanmeldformulier.

Let op! Afmelden kan alleen door een mailtje te verzenden naar info@belastingwinkelrotterdam.nl. Het invullen van een nieuwe aanmeldformulier met aangepaste locaties betekent niet dat je je automatisch afmeld voor de locaties die je eerder hebt aangegeven! Je bent dan zowel aangemeld voor de locaties die je bij het eerste en tweede aanmeldformulier hebt aangegeven!

Naar landingspagina